Vragen? Bel Raul Karamali op +597 7159395. Ga naar "Contact" voor meer contactgegevens.

Customer reviews

Pas op tour met ons geweest?

Wij willen graag weten hoe u onze dienstverlening hebt ervaren. Connect uw Facebook account met onze website en geef ons een cijfer!

Monique Stedenburg-dael

Elke tour geweldig

(10.0)

Oct 16, 2016

Anja Bulthuis

Twee fantastische tours mee gemaakt naar Bigi Pan en Braamspunt zeeschildpaddentour. Alles uitstekend verzorgd. Bigi Pan was een ervaring op zich, super verzorging van Stephanie en haar crew. Ook het bezoek aan Braamspunt was geweldig onder de kundige begeleiding van Raul, we hebben veel geleerd en gezien. Bedankt Raul voor de trips.

(10.0)

May 17, 2016

Romina P. Gangaram

(10.0)

May 13, 2016

Romina P. Gangaram

Vriendelijkheid en een spannende reis gegarandeerd. Worth the money!!!

(10.0)

Apr 30, 2016

Dia Koteris

Super dag gehad met jullie tour naar brownsberg, ook de tour naar de dolfijnen en Braamsberg. In een word geweldig Raoel veel succes met al je verderen tours
Met vriendelijke groeten Theo En Dia

(9.5)

Dec 10, 2015

Roosje Roshini Moechoen

(10.0)

Jun 20, 2015

Karamali Mohamed Raul

We always give our best!
Trying to satisfy every customer to the fullest. But we are not perfect so if anything went wrong please let us know so we can prepare for that in the future

(10.0)

Jun 10, 2015

Djingel Bell

Een gast-vriendelijk team, die ten alle tijde klaarstaat voor het beantwoorden van vragen en oplossen van ongemakkelijkheden.

(7.5)

Jun 8, 2015

Cher Mahabir

Keep on going guys! Leuk elke keer al zeg dit als freelance gids van Celestial Beauty tours...

(10.0)

Jun 2, 2015

Evy R Tirto

K heb genoten n genoten . Vriendelijkheid en gezelligheid tot nu toe.Keep the good Work guys ! See you soon

(10.0)

Jun 1, 2015

Safarina Samson

Heb het altijd leerrijk n super gexellig gehad met jullie. J kijkt gewoon uit naar de volgende tour.
Once celestial beauty tour ALWAYS celestial beauty tour..

(10.0)

Jun 1, 2015

Roosje Roshini Moechoen

Het was altijd leuk en leerzaam om met jullie te hebben gereisd. Vooral de plantage reizen waren leerzaam. Ik wist niet dat er nog zoveel plantages waren en er nog historisch materiaal te zien was. Thanks for the trips! Ze waren gewoon geweldig!

(10.0)

Jun 1, 2015

Christina Singh

(10.0)

Jun 1, 2015

Tara Kanhai

Super gezellig, flink genoten, goede rondleiding en begelijding.

(10.0)

Jun 1, 2015

Valdano Samson

Altijd goeiie survice gehad. Niets te klagen. Gaan jullie zo door

(10.0)

Jun 1, 2015

Wij leiden vakmensen op - Erkend Bedrijf

Aanbevolen tours

Gemiddelde score

9.8

(Gebasseerd op 15 klantenbeoordelingen)

Geef ons een cijfer