Vragen? Bel op +597 7159395. Ga naar "Contact" voor meer contactgegevens.

Brownsberg Suriname

Bent u ook een natuurliefhebber?

Een tour naar Brownsberg in het binnenland van Suriname is warm aan te bevelen! Celestial Tours Suriname organiseert compleet verzorgde tours naar Brownsberg in Suriname. Onze tours worden op maat samengesteld, indien u dan wenst kan dat ook samen met u. Al onze tours zijn inclusief natuurbehoudkosten, entreekosten en begeleiding. Dankzij onze ruime ervaring met tours naar Brownsberg in Suriname kunnen wij ingaan op vragen over de omgeving en de flora en fauna. Veiligheid, gemak en goede voeding staan bij ons hoog aangeschreven.

Adembenemende flora en fauna

Brownsberg is de geschikte plaats wanneer u wilt genieten van de flora en fauna die het Surinaams regenwoud te bieden heeft. Op de berg geniet u van een overweldigend uitzicht op de omgeving. Zo kijkt u neer op het Van Blommenstein Stuwmeer en hoort u de apen in de omgeving luidkeels brullen. Na ons vertrek uit de stad richting Brownsberg Suriname, maken wij direct van de gelegenheid gebruik om u van wat informatie te voorzien over het bauxiet gebeuren in Suriname sinds het begin van de jaren 1900. Na een lange maar gezellige rit komen wij aan op de Brownsberg. Op het plateau boven aan de berg, kunt u onder het genot van wat fruit en een verkoelend drankje genieten van het geweldig uitzicht dat de Brownsberg biedt.

Nadat u bent bijgekomen van het uitzicht brengen onze begeleiders u naar een interessante boswandeling op de Brownsberg. Menig deelnemer van onze Suriname, Brownsberg trip kiest ervoor om verkoeling te zoeken door onder de watervallen te staan. Vervolgens gaat u bergopwaarts terug naar het plateau van de Brownsberg om te genieten van een warme lunch.

Tour is inclusief:

  • Transport vice versa;
  • Voeding en drank;
  • Alle entreegelden;
  • Alle natuurbehoudkosten;
  • Begeleiding;
  • Alle genoemde activiteiten m.u.v. een boottocht.

Boek snel! Ga naar ons contactformulier of lees meer over onze tour naar Brownsberg.

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig aanbiedingen over leuke tours via de mail of WhatsApp!

Facebook newsfeed