Vragen? Bel op +597 7159395. Ga naar "Contact" voor meer contactgegevens.

Champion Vallen Suriname

Bent u op vakantie en wilt u graag een bezoek brengen aan de Champion Vallen in het binnenland van Suriname? Boek vandaag bij Celestial Tours Suriname voor uw trip naar Champion Vallen. Suriname is rijk aan veel ongerepte natuur. Op onze tour naar de Champion Vallen maakt u kennis met Suriname’s binnenland en al het moois dat het binnenland te bieden heeft. Prachtige dieren, mooie wilde planten en verkoelend water. Voor het gemak zijn onze prijzen in drie valutasoorten aangegeven.

Jonge onderneming

Celestial Tours Suriname is een jonge, dynamische onderneming die diverse tours organiseert over bijna geheel Suriname. Uw tour naar de Champion Vallen kunnen wij dan ook tot in de puntjes en geheel op maat voor u organiseren. Ons motto is om Surinamers en buitenlanders de mogelijkheid te bieden te genieten van ons land. Al onze tours zijn inclusief begeleiding, dat wil zeggen er is een gids aanwezig die u te woord staat en u alles over het gebied uitlegt. Wilt u uw Champion Vallen tour in Suriname zelf in elkaar zetten? Dat kan natuurlijk ook. Wij stellen ons flexibel op en samen met u wordt de tour in elkaar gezet. U als klant bent immers koning!

Wij laten niets aan het toeval over

Celestial Tours Suriname laat niets aan het toeval over. Uw veiligheid, gemak en goede voeding staan bij ons centraal. U krijgt niet alleen een top begeleiding, maar al onze tours zijn inclusief:

  • Transport vice versa;
  • Voeding en drank (non-alcoholisch);
  • Entree gelden;
  • Natuurbehoudkosten.

Het enige wat u mee dient te nemen zijn uw persoonlijke spullen. Op onze website vindt u onze reisvoorwaarden, wij raden aan deze goed door te nemen. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat de tour volledig naar wens verloopt.

Neemt u vandaag nog contact met ons op via het contactformulier.

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig aanbiedingen over leuke tours via de mail of WhatsApp!

Facebook newsfeed