Vragen? Bel op +597 7159395. Ga naar "Contact" voor meer contactgegevens.

Dolfijnen spotten in Suriname

Bent u op vakantie in Suriname en wilt u graag dolfijnen spotten?

Boek vandaag nog een tour bij Celestial Tours Suriname. Wij zijn een jonge en dynamische onderneming in de toerisme branche en voeren op maat gesneden tours uit. Voor dolfijnen spotten in Suriname is Celestial Tours Suriname dus het beste adres. Ons doel is om vakantiegangers, maar ook ingezetenen een op maat georganiseerde tour aan te bieden waar zij volop van genieten. Gaat u op een van onze tours om dolfijnen te spotten? In Suriname hebben wij een omvangrijke flora en fauna, waar u vast van zult genieten.

Garantie op tenminste een dolfijn

Celestial Tours Suriname maakt uw droom om dolfijnen te spotten in Suriname tot het uiterste waar. Dankzij onze ervaring met de dolfijnen tours kunnen wij u garanderen dat u tenminste een dolfijn ziet zwemmen. Is geluk aan uw zijde, dan komt zelf een dolfijn naar u toe. Indien u een buitenlander bent, zal onze tour om dolfijnen te spotten in Suriname vast een toegevoegde waarde hebben voor uw vakantie in Suriname. Wij leggen altijd de nadruk op:

  • Veiligheid;
  • Gemak;
  • Gezonde en smakelijke voeding.

Heeft u nog wat ruimte? Bekijk dan ook onze andere tours, wij bieden tours aan over bijna het gehele land.

Aantrekkelijke prijzen

Kwaliteit en scherpe prijzen gaan bij Celestial Tours Suriname hand in hand. Wij zijn van mening dat u ook voor een redelijke prijs moet kunnen genieten van een welverdiende tour. Kijk op onze website voor de prijzen. Voor het gemak zijn onze prijzen in drie valutasoorten aangegeven.

Heeft u interesse in dolfijnen spotten in Suriname? Neemt u vandaag nog contact met ons op via ons contactformulier. Samen met u organiseren wij een tour waar u nog lang over zult praten.

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig aanbiedingen over leuke tours via de mail of WhatsApp!

Facebook newsfeed