Vragen? Bel op +597 7159395. Ga naar "Contact" voor meer contactgegevens.

Dolfijnen tour Suriname

Suriname is rijk aan flora en fauna. Bij Celestial Tours Suriname kun je een dolfijnen tour boeken en zo kennis maken met de dolfijnen die voorkomen in de Surinaamse wateren. Celestial Tours Suriname is een jong bedrijf, dat het toerisme in Suriname op een hoger niveau probeert te brengen. Dit doen zij onder andere door het aanbieden van een op maat georganiseerde dolfijnen tour. In Suriname zijn zij de enige touroperator die 100% garantie geeft op tenminste één dolfijn. Dit onder normale weersomstandigheden. Zij bieden een ieder de mogelijkheid volop te genieten van Suriname.

Een volledig verzorgde tour

Boek je een dolfijnen tour bij Celestial Tours Suriname, dan mag je verzekerd zijn van een tour waar alle puntjes op de ‘i’ gezet zijn. Wij varen vanuit Leonsberg langs Commewijne tot Fort Nieuw Amsterdam. Hierna varen wij naar de locaties waar de dolfijnen te zien zijn. Tijdens onze ‘Dolfijnen Tour Suriname’ geniet je bij het varen ook van de diverse vogels die langs de kust leven. Van de kleine steltlopers tot de grote Amerikaanse fregatvogel. Natuurlijk is ook aan de inwendige mens is gedacht. Onze ‘Dolfijnen Tour Suriname’ is inclusief snacks, warme maaltijd en non-alcoholische drank.

Op onze website vind je al onze reisvoorwaarden. Graag deze goed doornemen, zodat de geboekte ‘Dolfijnen tour Suriname’ volledig naar wens verloopt. Over onze tarieven verwijzen wij jou naar het vertrekschema. Gemakshalve hebben wij onze tarieven in drie valutasoorten aangegeven. Op al onze tours zijn er gidsen aanwezig. Die geven jou alle informatie waar je om vraagt.

Bekijk het volledig programma en meer informatie over de tour.

Kun je niet meer wachten op een tour te gaan met Celestial? Neem vandaag nog contact met ons op via ons contactformulier. Samen maken wij het tot een onvergetelijke tour.

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig aanbiedingen over leuke tours via de mail of WhatsApp!

Facebook newsfeed