Vragen? Bel op +597 7159395. Ga naar "Contact" voor meer contactgegevens.

Dolfijnen zien zwemmen

U heeft vast over dolfijnen gehoord of ze zoniet op de televisie of elders gezien. Maar wilt u ze in het echt zien zwemmen? Celestial Tours Suriname kan deze droom tot werkelijkheid maken. Wij zijn een jong bedrijf en proberen de toerisme in Suriname op een hoger niveau te brengen. Dit doen wij door het aanbieden van op maat georganiseerde tours. Als u bij ons een tour boekt om dolfijnen te zien zwemmen, staan wij altijd klaar om u te helpen met het in elkaar zetten van de tour. Ons motto luidt: Surinamers en buitenlanders de mogelijkheid bieden te genieten van ons land.

Wij geven u zekerheid

Dolfijnen behoren tot de zoogdieren. Zij onderscheiden zich van andere dieren in het water door hun vrij karakter. Dolfijnen zwemmen meestal achter elkaar. Dankzij de ervaring die wij van Celestial Tours Suriname hebben kunnen wij u garanderen dat u tenminste een dolfijn ziet zwemmen. Met een beetje geluk komt zelfs een dolfijn naar u toe en kunt u die van heel dichtbij bewonderen. Behalve dolfijnen zien zwemmen geniet u tijdens de tour ook van de flora en fauna van Suriname. Dit is een waar spektakel. Als u als buitenlander op onze tour meegaat, dan zorgen wij ervoor dat deze tour een toegevoegde waarde heeft voor uw vakantie in Suriname.

Onze nadruk is altijd:

  • Veiligheid;
  • Gemak;
  • Gezonde en smakelijke voeding.

Scherpe prijzen

Celestial Tours is zich ervan bewust dat Surinamers het zeker op prijs zouden stellen als zij voor een redelijk bedrag de markante dingen van het land konden meemaken. Daarom bieden wij onze tours aan tegen scherpe prijzen. De tarieven van onze tours zijn in drie valutasoorten aangegeven. Wij voeren alle tours zelf uit en onze medewerkers houden altijd de kwaliteit hoog.

Is uw interesse voor onze dolfijnentour opgewekt? Neemt u vandaag nog contact met ons op via ons contactformulier. Samen met u maken wij het tot een onvergetelijke tour.

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig aanbiedingen over leuke tours via de mail of WhatsApp!

Facebook newsfeed