Vragen? Bel op +597 7159395. Ga naar "Contact" voor meer contactgegevens.

Informatie over dolfijnen

Bent u op zoek naar informatie over dolfijnen?

U bent bezig met een verslag en daarvoor heeft u informatie nodig over dolfijnen? Dan heten wij van Celestial Tours Suriname u van harte welkom op een van onze dolfijnen tours. Tijdens onze tour kunt u informatie over dolfijnen verzamelen die zeker bruikbaar zal zijn voor uw verslag of misschien gewoon voor uw algemene kennis. Onze touroperator staat te allen tijde klaar om u van de nodige informatie over dolfijnen te voorzien.

Op maat georganiseerde tours

Celestial Tours Suriname is een jong en dynamisch bedrijf en organiseert leuke tours naar diverse gebieden in ons land. Wij staan erom bekend tours op maat te organiseren. Dat wilt zeggen dat wij de tour naar uw wensen in elkaar zetten. Indien u de tour zelf in elkaar wil zetten, dan stellen wij ons flexibel op om dat samen met u te doen. Bij ons staat de klant altijd centraal. Onze tours zijn allemaal inclusief begeleiding. Dus u wordt altijd van de juiste informatie over dolfijnen voorzien. Behalve informatie over dolfijnen, kunt u ook informatie verzamelen over de omgeving en over de leefwijze van dolfijnen.

Alle tours zijn inclusief:

  • Boottransport;
  • Warme maaltijd;
  • Snacks;
  • Sap, softdrinks, water;
  • Begeleiding.
  • Op onze website vindt u onze reisvoorwaarden. Wij raden u aan deze goed door te nemen, zodat uw tour volledig naar wensen verloopt. Wij streven ernaar toe samen met u een tour te organiseren waar u nog lang over zult praten. Onze tours zijn niet alleen voor Surinamers bestemd, ook buitenlanders die op vakantie zijn zijn welkom. Onze tarieven zijn voor het gemak in drie valutasoorten aangegeven.

    Boek vandaag nog een tour via ons. Vul hier het contactformulier in.

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig aanbiedingen over leuke tours via de mail of WhatsApp!

Facebook newsfeed