Vragen? Bel op +597 7159395. Ga naar "Contact" voor meer contactgegevens.

Over ons

Celestial Tours Suriname NV is een jonge en dynamische onderneming in de toerisme branche, die op maat tours uitvoert naar de wensen van haar klanten. Wij voeren groeps - of enkel reizen uit met professionele begeleiding.

De onderneming is opgericht : 23 januari 2013

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, Belastingdienst, Stichting Toerisme Suriname

Celestial Tours Suriname NV maakt middels dit schrijven bekend dat wij vanaf 2017 ons zullen inzetten voor 3 doelgroepen namelijk:

  • Surinamers/Ingezetenen
  • Studenten uit het buitenland
  • Toeristen

Ingezetenen

Surinamers zullen de mogelijkheid hebben om gratis ons membership kaart aan te vragen dmv registratie. Het voordeel van dit kaart is namelijk dat men in aanmerking zal komen voor de LOW Budget tourpakketten. Bij deze pakketten is er geen sprake van Eco toerisme. De focus ligt puur bij het genot en ervaring van een bezienswaardigheid vb. Waterval . Bij deze pakketten kunt u verwachten Min 15 personen tot max 50.  Uiteraard mag men hiervan afwijken en andere pakketten kiezen maar in overeenstemming. Een wildlife guide indien de destinatie en groep behoefte eraan heeft. Hievoor zal echter apart betaald moeten worden.

Studenten uit het Buitenland

In deze groep plaatsen we de stagaires die uit het buitenland in Suriname komen voor stage. Aan hun zal geboden worden adrenaline wekkende en spannende avonturen en ook tochten die de normale burgers van het land niet kiezen. Uiteraard zal deze groep gescheiden worden van de Ingezetenen(tenzij zij dat zelf willen) omdat bij deze type tochten de begeleiding en verantwoording en grootte van de groep anders is dan Surinamers,zal deze prijs ook iets wat hoger liggen . Echter mag deze groep ervoor kiezen om een low budget tourpakket samen te stellen waaraan ook Ingezetenen deelnemen. Bij deze tourpakketten is de minimale aantal 2-15 max( Men mag ook kiezen om de tour prive te laten geschieden). Tijdens deze tochten zal er op aanvraag een wildlife gids, die getraind is voor dieren gevoegd worden aan het programma.

Toeristen

Aan deze groep zullen pakketten aangeboden worden die de cultuur,natuur, gewoontes,tradities en unieke ervaringen in Suriname tentoonstellen. Community based tourism en Duurzaam toerisme zal hier ook ons focus punt zijn.

Georganiseerde tochten of losse onderdelen van unieke tochten die de normale ogen niet zien. Min 1 tot max 6 personen(indien de familie groter is dan zijn er uitzonderingen). In deze tourprogramma is er 100% een wildlife guide toegevoegd. Deze groep zal niet gevoegd worden aan Ingezetenen of Studenten uit het Buitenland tenzij dat zelf willen.

Alle tours zijn compleet verzorgd en omvatten: Transport, Verblijf, Consumptie en Begeleiding.

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig aanbiedingen over leuke tours via de mail of WhatsApp!

Voltzberg / Raleighvallen

Braamspunt, Dianastrand

Menimi, Tapawatra vallen

Extra diensten

Aanbevolen tours

Facebook newsfeed