Vragen? Bel op +597 7159395. Ga naar "Contact" voor meer contactgegevens.

Over Suriname

Nog nooit een bezoekje gebracht aan het prachtige Suriname?

Als u meer wilt weten over Suriname is het het beste om ons land zelf een bezoekje te brengen. U zult vast veel over Suriname gehoord hebben, maar komt u uzelf overtuigen. Wanneer u in Suriname bent, boekt u dan een tour bij Celestial Tours Suriname. Wij organiseren verschillende tours over bijna heel Suriname. Tegen een zeer concurrerende prijs kunt u kennismaken met de mooie gebieden. Over smaak valt niet te twisten zegt men vaak, maar Celestial Tours Suriname weet precies wat de klant wil. De tours worden op maat georganiseerd en indien u dat wenst kan dat ook samen met u.

Over Suriname

Ons land bestaat voor zeker 80% uit ongerepte natuur. Niet voor niets wordt Suriname “The beating heart of the amazone” genoemd. In het oosten grenst Suriname aan Frans Guyana, in het zuiden aan Brazilië en in het westen aan Guyana. Het zal misschien vreemd lijken, maar in Suriname zijn haast alle volkeren over de gehele wereld vertegenwoordigd, die ook nog in vrede en harmonie met elkaar leven. Dankzij de diversiteit aan etniciteiten is ook het eten in Suriname divers. En als u meer over de flora en fauna van Suriname wilt weten, dan nodigen wij u uit op een van onze tours.

Wij laten niets aan het toeval over

Celestial Tours Suriname is een jonge en dynamische touroperator, maar met ruime ervaring in het organiseren van tours. Wij zorgen er altijd voor dat de tour compleet naar uw wensen wordt samengesteld. Bij ons bestaat ook de mogelijk om uw tour zelf in elkaar te zetten. Hulp nodig? Wij helpen u graag! Onze begeleiders hebben ruime ervaring en zullen altijd uw vragen over Suriname zo goed mogelijk beantwoorden.

Brengt u Suriname gauw een bezoek en boek een van onze tours.

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig aanbiedingen over leuke tours via de mail of WhatsApp!

Facebook newsfeed