Vragen? Bel op +597 7159395. Ga naar "Contact" voor meer contactgegevens.

Profosu dolfijn

Wilt u de profosu dolfijn met eigen ogen zien?

Celestial Tours Suriname maakt het u mogelijk de profosu dolfijn mee te maken. Wij zijn een jonge en dynamische onderneming in de toerisme branche. Wij organiseren op maat gesneden tours, die volledig aansluiten bij de wensen van onze klanten. Ons motto is om Surinamers en buitenlanders de mogelijkheid te bieden te genieten van ons land. Al onze tours zijn inclusief begeleiding. Wilt u uw tour zelf in elkaar zetten? Dat kan natuurlijk ook bij Celestial Tours Suriname. Wij stellen ons flexibel op en samen met u wordt de tour in elkaar gezet. U als klant bent immers koning!

De profosu dolfijn

Deze dolfijnsoort leeft in brakwater en komt voor tussen de kust en de Commewijne en Suriname rivier. De soort is overwegend grijs met op enkele plekken bruingrijs of blauwgrijs. Aan de onderkant is de profosu dolfijn lichter in kleur, in sommige gevallen zelf wit. Op onze tour op zoek naar de profosu dolfijn gaan bekwame begeleiders mee. Zij geven u vanaf het vertrek informatie over de omgeving en over de flora en fauna die u zult tegenkomen. Onderweg naar de locatie waar wij de dolfijnen zullen spotten geniet u van heerlijke drank en eten. Door onze ruime ervaring met deze tours geven wij u de garantie dat u tenminste een profosu dolfijn tegenkomt. Na een leuke tijd samen met de dolfijnen keren wij terug naar het vertrekpunt.

Scherpe prijzen

Tours bij Celestial Tours Suriname zijn altijd zeer concurrerend geprijsd. Onze tarieven worden aangegeven in drie valutasoorten, omdat ook buitenlanders verschillende tours bij ons boeken. Celestial Tours Suriname maakt het voor de doorsnee burger mogelijk om tegen een zeer aantrekkelijk bedrag deze zeldzame profosu dolfijn te spotten.

Boekt u vandaag nog een tour bij ons. Ga naar ons contact formulier. Samen met u zetten wij een geweldige tour in elkaar.

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig aanbiedingen over leuke tours via de mail of WhatsApp!

Facebook newsfeed