Vragen? Bel op +597 7159395. Ga naar "Contact" voor meer contactgegevens.

Rondreizen in Paramaribo Suriname

Rondreizen in Paramaribo, Suriname, met Celestial Tours Suriname NV

Ben je op zoek naar leuke en spannende rondreizen in Paramaribo, Suriname? Bij Celestial Tours Suriname NV vind je een reeks aan verschillende tours en trips in Paramaribo, Suriname. Wij zijn al sinds 2013 een ervaren touroperator en wij organiseren diverse rondreizen in en buiten Paramaribo, Suriname. Al onze tours en rondreizen worden compleet verzorgd, volledig naar de wensen van onze klanten. Wij voeren groeps- of enkel reizen uit, met professionele begeleiding voor en tijdens de trip.

Suriname verkennen met Celestial

Tijdens al onze groeps- en enkel rondreizen in Paramaribo, Suriname, is er een gids aanwezig. Deze gids laat je kennis maken met alle bezienswaardigheden tijdens jouw rondreis. Behalve de flora en fauna waar wij rijk aan zijn, bezit Suriname ook nog veel monumentale gebouwen, die bovendien voorkomen op de werelderfgoed lijst. Behalve de vele rondreizen in Paramaribo, Suriname, organiseren wij ook tours naar ons verre binnenland. Enkele van onze op maat verzorgde tours zijn:

  • Ralleighvallen-Voltzberg special Tour
  • Galibi Zeeschildpadden Tour
  • Stuwmeer 2 dagen ECO Tour
  • Menimi
  • Wonotobo ECO Tour

Het enige wat je dient mee te nemen tijdens al onze tours en rondreizen zijn jouw persoonlijke spullen.

Wij laten niets aan het toeval over

Celestial Tours Suriname NV laat niets aan het toeval over. Boek je een van onze rondreizen in en rondom Paramaribo, Suriname, dan mag je verzekerd zijn van optimale veiligheid, gemak en goede voeding. Al onze reizen zijn inclusief:

  • Transport vice versa;
  • Entree gelden;
  • Voeding en drank (non-alcoholisch);

Bij onze tours richten wij ons op Surinamers, vakantiegangers en studenten uit het buitenland. Hierdoor worden onze prijzen in drie valutasoorten aangegeven. Boek vandaag nog een van onze tours of rondreizen. Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig aanbiedingen over leuke tours via de mail of WhatsApp!

Facebook newsfeed