Vragen? Bel op +597 7159395. Ga naar "Contact" voor meer contactgegevens.

Suriname rivier

Bent u op vakantie in Suriname en zoekt u naar een professionele touroperator?

Celestial Tours Suriname is een jonge en professionele touroperator in Suriname. Wij organiseren verschillende tours naar locaties aan en rondom de Suriname rivier. Door diverse tours naar locaties aan de Suriname rivier te organiseren proberen wij de toerisme in Suriname op een hoger niveau te brengen dan het nu is. Daarnaast proberen wij een ieder een leuke tijd te bezorgen tegen een redelijke prijs. Al onze tours zijn inclusief begeleiding. Bij ons bestaat ook de mogelijkheid om de tour op maat te organiseren. Waar wacht u nog op om een tour naar een van de interessante locaties langs de Suriname rivier te boeken?

Heerlijk varen op de Suriname rivier

Varen op de Suriname rivier is op zich al een hele beleving. De flora en fauna die u langs de rivier tegenkomt is letterlijk al een waar spektakel. Om dan niet te praten over wat u tegenkomt op de eindbestemming. Onze ervaren begeleiders geven u graag informatie over wat u zult tegenkomen. Ook op uw vragen hebben zij altijd een bevredigend antwoord. Onze begeleiders kennen de gebieden.

Compleet verzorgde tours

Celestial Tours Suriname laat niets aan het toeval over. Veiligheid, gemak en goede voeding staan bij ons hoog in het vaandel. Behalve de goede begeleiding waar u op kunt rekenen, zijn al onze tours ook inclusief:

  • Transport vice versa;
  • Voeding en drank (non-alcoholisch);
  • Entree gelden;
  • Natuurbehoudkosten.

Het enige wat u mee dient te nemen zijn uw eigen persoonlijke spullen. Wat wij altijd aanraden zijn goede loopschoenen en extra baddoeken. Op onze website vindt u onze reisvoorwaarden, wij raden aan deze goed door te nemen. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat de tour volledig naar wens verloopt.

Neemt u vandaag nog contact met ons op via het contactformulier.

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig aanbiedingen over leuke tours via de mail of WhatsApp!

Facebook newsfeed