Vragen? Bel op +597 7159395. Ga naar "Contact" voor meer contactgegevens.

Tours in Suriname

Ben je op vakantie of zoek je gewoon naar tours in Suriname?

Neem dan een kijkje in de reeks tours in Suriname van Celestial Tours Suriname NV. Wij zijn sinds 2013 een gerenommeerde touroperator als het gaat om het aanbieden en organiseren van tours in Suriname. Onze op maat georganiseerde trips zijn bestemd voor Surinamers, toeristen en studenten uit het buitenland. Al onze tours zijn compleet verzorgd, wat betekent dat transport, verblijf, consumptie en begeleiding inbegrepen zijn. Tijdens onze tours maak je kennis met de flora en fauna waar Suriname rijk aan is.

Enkele tours in Suriname

Als je van avontuur houdt, is Suriname bij uitstek het land voor tours. Celestial Tours Suriname NV biedt je met haar tours in Suriname unieke tochten die je niet elke dag maakt. Bij elk tourprogramma is er altijd een gids aanwezig, die je niet alleen de weg leidt, maar die ook het een en ander vertelt wat je om je heen ziet. Enkele van onze tours zijn:

  • De zeeschildpadden tour. Deze tour biedt jou de kans een kijkje te nemen tijdens het broedproces van een zeeschildpad.
  • Bigi Pan. Tijdens deze tour vaar je langs kreken en moerassen. Bigi Pan ligt in het district Nickerie en is de broedplaats van ongeveer 120 soorten vogels.
  • Brownsberg Natuurpark. Als je kennis wilt maken met de magische natuur van Suriname, mag je deze tour niet missen.
  • Frans-Guyana dagtour. Om het avontuurlijker te maken, focussen wij ons niet alleen op tours in Suriname, maar gaan wij ook voorbij de grenzen. Deze tour geeft je de mogelijkheid te genieten van de bezienswaardigheden van St. Laurent en je kunt lekker ontspannen in de waterval te Route de Apatou.

Genieten voor een redelijke prijs

Tours aanbieden tegen scherpe prijzen, dat is waar Celestial Tours Suriname NV voor gaat. Op onze website vind je onze volledige lijst aan tours. Neem vandaag nog contact met ons op via ons contactformulier.

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig aanbiedingen over leuke tours via de mail of WhatsApp!

Facebook newsfeed