Vragen? Bel op +597 7159395. Ga naar "Contact" voor meer contactgegevens.

Bigi Pan

6622 views

Bigi Pan ligt in het noordwesten van Suriname in het district Nickerie. Het heeft de status van bijzonder beheersgebied. De totale oppervlakte is ongeveer 130.000 hectare. Tijdens deze trip vaart u langs kreken en moerasgebieden. Bigi Pan is de broedplaats van ongeveer 120 soorten vogels waaronder water- en trekvogels.

Bigi Pan pinkster aktie !

Pinksteren aktie!!! Bigi Pan, wat ‘groot meer’ betekent, ligt in het noordwesten van Suriname in het district Nickerie. Het heeft de status van bijzonder beheersgebied. Tijdens deze trip wordt er langs kreken en moerasgebieden gevaren. Bigi Pan is de broedplaats van ongeveer 120 soorten vogels waaronder water- en trekvogels. Bigi Pan in Suriname is een vogelspotten en ontspanningsactiviteit die je niet zult vergeten! Indien het getij het toelaat kunnen we tijdens onze Bigi Pan tour ook kaaiman spotten doen. Overnachten in Bigi Pan geschiedt in lodges gebouwd op palen. Stephanie’s lodge is een van de beste lodges in Bigi Pan. Tijdens de gehele trip zullen we verder ook nog de volgende plekken bezoeken: Een korte rondleiding Groningen Wageningen :Stichting Machinale Landbouw Zeedijk Nickerie, Markt van Nickerie , Tempel van Nickerie Tour inclusief: Transport Paramaribo - Nickerie v.v. Boot transport alle de activiteiten Voeding en drank Gids Accomodatie : Kamers per 2 personen Datum: 13-14 mei 14-15 mei 15-16 mei ( voor andere data contact ons) Prijs : Euro 135/SRD 875/ usd 150 p/p groepen vraagt u een groepskorting! voor meer informatie Bel op : 7159395 email: info@celestialtours.sr

Posted by Celestial Tours Suriname on Saturday, 30 April 2016

Verder kunnen wij krabben, modderkruipers (koetai) en een kaaiman tegenkomen. Het water in de Bigi Pan is brakwater. Vogelliefhebbers kunnen hier echt tot hun trekken komen. We varen verder de Nickerierivier in en dan over de sleephelling naar de Jamaerkanaal. Het Bigi Pan gebied is een lagunegebied en strekt zich uit vanaf de kust van Coronie in het dorpje Totness tot aan Nickerie. Verder kunt u ook de mangrove en Parwabossen zien de als natuurlijke bescherming dienen tegen erosie en als kraamkamer voor de jonge garnalen. Nadat de Jamaerkanaal is verlaten strekt een enorme massa water voor ons. U zult enkele huisjes zien op palen. Het is maar 1.60 meter diep in het diepste gedeelte van het Pan. We zullen dan rondvaren in het Pan om vogels te spotten en daarna terugkeren naar 1 van de kampen om een maaltijd te nuttigen. Hier kunt u dan zwemmen, vissen of relaxen in een hangmat.

Bigi Pan Tour

Bigi Pan is een ware vogelparadijs in het westen van ons land. We zullen dan vertoeven in Lodges gebouwd op palen in het water.Verder krijgt u de mogelijkheid te zwemmen, visssen, vogelspotten, afhankelijk van het aantal dagen dat u kiest.

Posted by Celestial Beauty Tours on Monday, 26 October 2015

De vaartocht naar Bigi Pan duurt afhankelijk van het getij 30-50 minuten. Na de activiteiten varen we terug naar de plek waar we de boot zijn ingestapt en zijn we rond 18:00-19:00 terug in Paramaribo.

Vertrek vanuit Paramaribo tussen 4:00AM en 5:00AM

Activiteiten

 • Zwemmen
 • Modderbad
 • Kaaiman spotten
 • Vogel spotten

Prijzen

Vertrek: Minimaal 6 personen, € 75 per persoon

Tour inclusief

 • Transport bus en boot: Ophalen en afzetten binnen Paramaribo of verzamelplek
 • Voeding en drank (Ontbijt niet inbegrepen)
 • Alle genoemde activiteiten
 • Begeleiding
 • Accomodatie: in geval van overnachting dan hangmatten kamp of lodge met bedden
 • Omzetbelasting

Meeneemlijst

 • Kleding
 • Waterschoenen/normale schoenen of slippers
 • Muskieten repellent
 • Camera + extra batterijen
 • Zakgeld indien u iets wilt kopen
 • Allergy tabletten indien u die heeft

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig aanbiedingen over leuke tours via de mail of WhatsApp!

Voltzberg / Raleighvallen

Braamspunt, Dianastrand

Menimi, Tapawatra vallen

Extra diensten

Aanbevolen tours

Facebook newsfeed