Vragen? Bel op +597 7159395. Ga naar "Contact" voor meer contactgegevens.

Guyana Tour: 3 dagen

28769 views

Wil je naast Suriname wat meer van de wereld zien? Dan is Guyana 3 days tour de perfecte trip voor jou! De Guyana tour is een leuke ervaring voor mensen die het buurland van Suriname beter willen leren kennen. Tijdens deze tour maken we kennis met de lokale bevolking door onder andere traditionele souvenirs te kopen en zullen we gaan zwemmen bij het welbekende Splashmin. Ook gaan we shoppen in Georgetown, in de welbekende City Mall en Giftland Mall. Indien je over meer tijd beschikt, is er als optie de 4 daagse tour waarbij er een bezoek wordt gebracht aan de adembenemende en magnifieke Kaieteur waterval. Deze tour zal een onvergetelijke ervaring zijn!

Guyana ligt in het noorden van Zuid Amerika en grenst in het oosten aan Suriname. Ook grenst Guyana aan Brazilië en Venezuela. Het land staat bekend om de grote stukken regenwoud. In deze regenwouden vind je veel bergen, rivieren, meren, kreken en watervallen. De meest bekende watervallen zijn de Kaieteur Falls. Deze watervallen behoren tot de hoogste ter wereld. De hoofdstad van het land is Georgetown. Guyana is lang geleden Nederlands grondgebied geweest en dat is nog terug te zien aan sommige plaats-en straatnamen. Engels is de officiële spreektaal in Guyana. Daarnaast wordt er Creools, Urdu en Hindi gesproken.

Guyana Tour with Kaieteur falls

Aktie tour!Guyana + kaietur waterfall See the lifestyle in guyana. Rosehall,skeldon, New Thrive Inn, Demerara floating bridge, botanical garden, museum, sea wall etcDates 3 daagse tour : 23-25 nov 27-29 nov 4-6 Dec Prijs 3 dagen: srd 700 p/p (voor bovengenoemde data alleen)For other dates contact us!Dates 4 daagse tour: 23-26 nov 27-30 nov 3-6 Dec Prijs 4 daagse tour:  srd 950 p/p Met kaieteur:   + USD 150Tour inclusief: Transport bus Voeding en drank Accomodatie: Signature Inn: Kamer per 2 personen Alle activiteiten Vliegticket(kaieteur)

Posted by Celestial Beauty Tours on Thursday, 19 November 2015

Op dag 1 zullen we in de vroege ochtend vertrekken richting Nickerie. Tussen 3.00-4.00 uur wordt je opgehaald. Dit is afhankelijk van waar je verblijft in Paramaribo of op de route naar South Drain (Nickerie). Vanuit Paramaribo rijden we naar Southdrain, waar we in de Ferry zullen stappen en oversteken naar Moleson Creek (Guyana).

Tegen 10.00 uur komen we aan in Guyana om door te rijden naar Skeldon. We stoppen bij een Hindoestaans restaurant voor de lunch. Na een heerlijke maaltijd is het doorrijden naar Rosehal, de kleinste stad van Guyana, voor een sanitaire stop. Hierna vertrekken we richting Georgetown waar iedereen kan inchecken in Signature Inn, waar we de komende twee nachten zullen verblijven. Ongeveer een uur nadat iedereen heeft ingecheckt en zich heeft opgefrist rijden we naar de zeedijk voor een wandeling. Hierna zullen we dineren bij New Thrive Inn. Na het diner zoeken we het hotel op om te rusten voor de volgende dag.

De tweede dag zullen we om 8.15 uur gezamenlijk ontbijten om vervolgens richting de markt te vertrekken om inkopen te doen. Hierna zullen we een bezoek brengen aan het nationaal museum van Guyana. Hier is een collectie te vinden van de flora en fauna van het land. Er zal een beeld gegeven worden over de geschiedenis en zijn er voorbeelden te vinden van Indiaanse kunst en archeologische vindingen. Het museum heeft als hoogtepunt een grootscheeps model van een gigantisch luiaard, gebaseerd op gevonden fossielen in Guyana. Na het museumbezoek zullen we gaan shoppen in Georgetown en aansluitend gaan we lunchen. Na de lunch volgt de bezichtiging van de Botanische tuin.?Om 14.30 uur vertrekken we richting Splashmin resort. Splashmin is een recreatieoord wat gebouwd is om de natuurlijke schoonheid van Guyana te tonen. Hier zullen we vertoeven om te zwemmen en te chillen, om zo de middag ontspannen af te sluiten.

Rond 18.00 uur vertrekken we richting Georgetown om daarna te dineren. Na het diner is het tijd om terug te keren naar het hotel om uit te rusten van deze fascinerende dag.

De derde dag zullen we helaas onze terugkeer maken richting Suriname. Rond 5.00 uur vertrekken we uit het hotel. We zullen onderweg een tussenstop maken om te ontbijten. Vervolgens rijden we terug naar Moleson creek. Van Molesoncreek steken we met de ferry over naar South Drain (Nickerie). Rond 13.00 uur zullen we een uitgebreide maaltijd nuttigen. Hierna starten we met de terugreis naar Paramaribo met alle mooie herinneringen van een geweldige tour. De verwachte aankomsttijd in Paramaribo is tussen 17.00-18.00 uur.

Bij de 4 daagse tour worden de Kaieteur watervallen in het programma geplaatst indien je die optie kiest. De Kaieteur watervallen liggen in het Kaieteur National Park, in het hart van Guyana op zo'n 250 kilometer van Georgetown. De watervallen worden gevormd door de krachtige rivier Potaro, in het oosten van de bergen van Pakaraima. Over een breedte van meer dan 100 meter stort de rivier zich 226 meter naar beneden. Daarmee zijn de Kaieteur watervallen ongeveer drie keer zo hoog als de meer bekende Niagara watervallen op de grens tussen Canada en de Verenigde Staten. Ze zijn ongeveer twee keer zo hoog als de Victoria watervallen op de grens van Zambia en Zimbabwe. Het is echter de combinatie van de hoogte en het enorme watervolume die de Kaieteur watervallen tot één van de meest krachtige watervallen ter wereld maken.

Activiteiten

 • Rosehal: De kleinste stad in Guyana (ongeveer 8000 mensen). Hier maken we de sanitaire stop

 • Zeedijk

 • Inkopen in de mall

 • Shoppen in Georgetown

 • Museum bezoek

 • Sightseeing (botanische tuin)

 • Zwemmen bij Splashmin (een recreatie oord)

 • Airport bezoek (Cheddi Jagan International Airport)

 • Kaieteur waterval : hoogste single drop waterval in de wereld

Extra service

 • U wordt thuis opgehaald binnen Paramaribo. Tegen een kleine extra vergoeding ook buiten Paramaribo.

 • Gedurende de gehele tour is er drank beschikbaar in de bus.

 • U hoeft uw trolley of tas niet te dragen bij de ferry. Die gaan allemaal mee met de bus.

Tarieven 3 days Guyana:

Note: In SRD is mogelijk maar afhankelijk van de dagkoers

Aantal personen

Prijs in USD

Prijs in EURO

1 650 550
2-3 450 375
4-5 280 250
6-15 225 200

Kaieteur Falls: +  USD 190 for the flight

Tarieven 4 days Guyana + Kaieteur falls

Voor deze tour kan ook ervoor worden gekozen om 4 dagen te blijven. De prijzen hiervoor zijn:

Aantal personen

Prijs in USD

Prijs in EURO

1 1000 845
2 720 600
3 605 510
4-5 510 450
6-15 460 425

Tour inclusief

 • Transport: Bus en Ferry

 • Accomodatie: Signature Inn, 2 personen per kamer minimaal

 • Alle activiteiten genoemd

 • Voeding: Ontbijt (m.u.v. de 1e dag), lunch, diner (m.u.v. 3e dag)

 • Drank: Non-alcoholische dranken (op eigen rekening toegestaan)

 • Kaieteur vliegticket(in geval van die optie)

Meenemen

 • Een geldig paspoort

 • Kleding

 • Zakgeld

 • Geldig paspoort (niet binnen 6 maanden van de vertrekdata vervallen)

 • Fotocamera + extra batterijen

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig aanbiedingen over leuke tours via de mail of WhatsApp!

Voltzberg / Raleighvallen

Braamspunt, Dianastrand

Menimi, Tapawatra vallen

Extra diensten

Aanbevolen tours

Facebook newsfeed