Vragen? Bel op +597 7159395. Ga naar "Contact" voor meer contactgegevens.

Zeeschildpadden tour Suriname

Zeeschildpadden zijn bijzondere dieren, die voor zowel klein als groot leuk zijn. Wil je graag op een zeeschildpadden tour in Suriname? Bij Celestial Tours boek je vandaag nog een welverdiende tour voor zeeschildpadden spotten in Suriname. Wij hebben als doel om jou als klant een op maat georganiseerde tour aan te bieden waar je volop van geniet. Tijdens de tour geniet je behalve van de zeeschildpadden, ook van de flora en fauna waar Suriname rijk aan is.

Nieuw concept

De zeeschildpadden tour in Suriname is een heel nieuw concept, omdat pas de afgelopen twee jaar aandacht is besteed aan het Dianastrand. Dit strand is een natuurlijk gevormd strand van zand en schelpen. Na het wegvallen van het Matapicastrand is het Dianastrand de locatie waar de zeeschildpadden hun eieren leggen. Het legseizoen van zeeschildpadden loopt van eind januari tot midden augustus, maar is veranderlijk elk jaar. Voor het boeken van een zeeschildpadden tour bij Celestial Tours Suriname raden wij je aan ons eerst een bericht te sturen voor het seizoen. De in Suriname aanwezige zeeschildpadden die je tijdens de tour kunt waarnemen zijn:

  • Warana
  • Karet
  • Krape
  • Aitkanti

Compleet verzorgde tours

Boek je een tour bij ons, dan mag je ervan verzekerd zijn dat veiligheid, gemak en goede voeding gegarandeerd zijn. Behalve de goede begeleiding ter plekke, zijn al onze tours ook inclusief:

  • Transport vice versa;
  • Entree gelden;
  • Voeding en drank (non-alcoholisch);
  • Natuurbehoudkosten.

Het enige wat je mee dient te nemen zijn jouw persoonlijke spullen. Vermeldenswaard is dat Celestial Tours Suriname één van de weinige tourbedrijven is, die tijdens de zeeschildpadden tour op Braamspunt de toegestane roodlicht zaklampen heeft, waarmee je de dieren kunt bezichtigen zonder dat zij gestoord worden.

Bekijk het volledig programma en meer informatie over de tour.

Heb je interesse in onze zeeschildpadden tour in Suriname? Neem vandaag nog contact met ons op via ons contactformulier. Samen organiseren wij een tour waar je nog lang over zult praten.

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig aanbiedingen over leuke tours via de mail of WhatsApp!

Facebook newsfeed